woensdag, april 11, 2007

Marike Jager (2)

I mentioned Marike Jager in this blog - had heard of her during my undergrad in Maastricht, mostly through my friend Anne, seen her live once in a while... she won a prestigious award in the Netherlands for singer/songwriters and soon after published her first cd.

That one soon became Jon's favourite cd of my whole collection :)

... now she's got a live concert online to listen to, hurray!

7 Comments:

Blogger Xiricou said...

Does that say something about the cd or about your record collection? :P
Still the same old songs though..

12 april, 2007 11:39  
Blogger Marije said...

haha ja, hij houdt niet altijd van mijn muziek, vindt het meestal wel 'ok'.

ja, ik ben benieuwd naar nieuwe liedjes van haar. Misschien is ze die ondertussen aan het schrijven - ze zal wel druk zijn met rondtoeren lijkt me.

16 april, 2007 15:32  
Anonymous Anoniem said...

Ha Marije,

leuk je te ontmoeten in Bleau en je terug te 'zien' op efje's blog! Heb jou blog ook maar 's grondig doorgeneust. Leuk. Waar is alleen de herkenbare foto van jezelf? Niet iets om je voor te schamen.

Ik heb Marike ook in de kast staan. Best aardig, niet mijn favorite cd maar wel ok. Ik vond sommige nummers leuker toen ze nog in dat lekker amateuristische bandje HeyDay zat. Zo oud zijn ze dus wel. Als je vriend die muziek zo leuk vind kan ik je de muziek van HeyDay wel op de een of andere manier opsturen...

17 april, 2007 08:55  
Blogger Marije said...

he michael!
bedankt voor het aanbod - ik ben daar zelf wel geinteresseerd in eigenlijk. Mijn vriend houdt denk ik juist van haar meer gepolijste versies (hij houdt over het algemeen van wat meer mainstream muziek :).

meer herkenbare foto's van mijzelf.... hhmmpff ik zal er even over nadenken. zijn meestal niet zo enorm geslaagd ;-). maar ik beloof dat ik er op zal letten volgende keer. eerst die bleau foto's online zetten!

enne... laat maar horen als je een keertje in groot brittannie komt klimmen. wij hebben een bouldergids voor t peak district en andere klimvrienden hebben gidsen voor trad- en sport climbing hier!
:)

17 april, 2007 11:33  
Anonymous Anoniem said...

Ha Marije,

sorry dat ik niet wat eerder hier weer terug gekeken heb. Druk met promoveren, minder met internettten. Anyways ik heb al Heydays nummers voor je ge-ript en ge-zipt. Als je me nu even mailt met jouw mail adres, dan 'stuur' ik je de zip met http://dropload.com/. Mail adres te vinden op www.capalbo.nl. Foto's van Bleau: altijd vet. Ik geloof niet dat foto's van jou nooit geslaagd zijn! Anders kijk je ff naar hoe Floor dat doet, met 'fotos van zelf' op haar site, leuk/mooi maar niet opvallend/opscheppering. Of is dat de verdienste van Nix?

Ik zal je aanbod in gedachte houden! Altijd willen boulderen in de Peak en ik hou van Trad! Mocht je nog eens wat internet afleiding willen www.lahaye.ws heeft al het klimnieuws van mijn klim 'scene' (alhoewel ik een enorm pluisje ben vergeleken met de meeste lui daar). Moet ik je ook mailen als we weer een keer gaan ijsklimmen?

Laters,

Michael

25 april, 2007 21:41  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Michael,

ik ben ook wel geinteresseerd in de oude nummers van HeyDay (heerlijk, hoe Michiel drumt!). Had nog ooit een (demo?)cd, maar die kan ik niet meer vinden. Marije, mail je hem mijn adres ook even door? Thanks!

26 april, 2007 12:59  
Blogger Marije said...

doe ik :)

26 april, 2007 17:05  

Een reactie posten

<< Home