zondag, januari 21, 2007

How to buy a cheap trainticket in Britain

just to give you an idea about how painful it is to buy a trainticket in Britain - and never, ever to complain again about the Dutch system (crossing your fingers that the privatisation in the NL doesn't bring it this far)

8 Comments:

Blogger Efje said...

Mwah, met een students travel card dinkie was het best te doen, vooral als je op internet/aan het station weken van tevoren een goedkoop ticket ging halen (hándig hoor, voor 20 pond op en neer naar londen, vanuit wales!). Tis wel duur als je geen kortingspas hebt idd, en het is redelijk random wanneer en wat voor goedkope tickets er beschikbaar zijn, vooral omdat er verschillende trein-maatschappijen zijn.......

22 januari, 2007 10:43  
Blogger Xiricou said...

Ghehe grappig stukje! Wel eng hoog hoor die prijzen.. In Nederland gaan ze ook nog steeds omhoog.. Bezoekjes aan vrienden en familie worden toch steeds minder aantrekkelijk als je niet zoveel geld hebt..
Ben je nog steeds in Athene, of weer terug ondertussen? Verhalen over Nieuw-Zeeland willen we horen! ;) En foto's natuurlijk.. Kzal ns wat foto's van het door Marin en mij georganiseerde etentje voor de vierde verdieping op mn picasaweb gooien, kan je dat ook zien :)
Groetjes!

22 januari, 2007 13:43  
Blogger Xiricou said...

The pictures can be found on my blog! xx

22 januari, 2007 14:44  
Blogger Marije said...

mmm... was de dresscode zwart??

22 januari, 2007 18:08  
Blogger Marije said...

wel sjieke boel hoor haha

wij deden het veel meer geimproviseerd in Canada, niet zo netjes met al die tafels

maar dat mag ook wel met collega's ;-)

22 januari, 2007 18:10  
Blogger Marije said...

ziet er wel erg gezellig uit!

22 januari, 2007 18:15  
Blogger Xiricou said...

Hahaha in drievoud ;)Het was ook eigenlijk de bedoeling dat het geimproviseerd zou zijn, met gewoon 1 tafel met al het eten erop. Maar Peter wilde graag dat iedereen kon zitten, een wijnglas had, etc.. We moesten een beetje compromiseren omdat hij zo vriendelijk was geweest zijn apartement beschikbaar te stellen.. Maar het was idd gezellig! :)

23 januari, 2007 11:37  
Anonymous Anoniem said...

zwart is gewoon een terugkerend thema :)

31 januari, 2007 09:35  

Een reactie posten

<< Home